Upplagd: 20 september 2024

 

Om oss
Beslag & Metall är ett familjeföretag beläget i Ekenässjön med mer än 85 års erfarenhet inom pressning, svetsning och montering där vi ständigt utökar och förnyar maskinparken med automatpressar och automationsceller. Vi tillverkar och levererar komponenter främst till fordonsindustrin och våra största kunder är Volvo Trucks och Scania. Vi är 230 anställda, omsätter ca 950 miljoner och behöver förstärka organisationen med en kvalitetstekniker.

Arbetsbeskrivning
Du kommer ingå i ett team i kvalitetsgruppen och arbeta i nära samarbete med projektledning där fokus är att säkerställa nya artiklar för seriemässig tillverkning, kvalitetssäkring av ny utrustning, kunder, verktygsleverantörer och produktionspersonal. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. inkludera:

  • Medverkar och ansvarar för framtagning av ny eller ändrad artikel med fokus på kvalitetssäkring.
  • Medverka och ansvara för riskbedömningen vid projekt/konstruktionsgenomgångar internt och med kund.
  • Ansvara för att säkerställa efterlevnaden av kundernas krav (tekniska underlag).
  • Sammanställning av dokumentation vid provkörningar.
  • Dokumentera och samverka med kvalitetsavdelningen i hela kvalitetssäkringen enligt PPAP-processen, samt PPAP-dokumentation mot kund.

Som kvalitetstekniker är arbetet i huvudsak självständigt där du får möjlighet att ta eget ansvar för ditt arbete och planera din arbetsdag.

Din profil
Med rätt personliga egenskaper kan man komma långt. Vi vill att du som söker tjänsten har ett självständigt och proaktivt arbetssätt, har förmågan att våga ta beslut och har god kommunikativ förmåga. Du är van vid kundkontakt och behärskar svenska och engelska galant. Att se och lyfta nya idéer och förbättringsförslag kommer dig naturligt och ser möjligheter i det du gör. Du är administrativt stark och gillar att ha flera arbetsuppgifter och projekt i gång samtidigt. Idag arbetar du kanske som tekniker och vill ta nästa steg i din karriär. Det är meriterande om du har kunskap inom processen för PPAP samt arbetat inom fordonsindustrin.

Vi erbjuder
Beslag & Metall strävar efter att erbjuda en stimulerande och hållbar arbetsmiljö där alla anställda trivs och vill prestera. Vi erbjuder en möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt och växande företag där du får utmanande och varierande arbetsuppgifter. Organisationen är platt och här får du vara med och påverka på riktigt!

Låter det intressant?
Om du är redo att ta dig an rollen som kvalitetstekniker hos Beslag & Metall, ser vi fram emot att höra från dig. Skicka din ansökan och CV senast 20/10 2024. Urval och intervjuer kommer ske löpande.

Beslag & Metall välkomnar mångfald och strävar efter en inkluderande rekryteringsprocess. För information om rekryteringen är du välkommen att kontakta Alice Friberg, HR-specialist 0383-75 67 46.

  • Rekryterande chef är Jan Strandesjö, kvalitets-, miljö- & hållbarhetschef
  • Tillsvidareanställning 100% med start enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.
  • Placering Ekenässjön.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

 



Skicka in din ansökan

Här nedan skickar du in din ansökan på lediga tjänsten. Skriv i meddelanderutan vilken tjänst du söker och bifoga ditt CV. Vi ser fram emot din ansökan!
Intresseanmälan

Maximum file size: 100MB